Think Global: Hollanda ve Batı Avrupa Pazarı

19.1.2024

Uluslararası arenada başarılı olmak isteyen firmalar ve girişimciler için ipuçlarının, önemli bilgilerin ve tecrübelerin paylaşıldığı ihracat odaklı konferans ve webinar serisi CYBERPARK Think Global devam ediyor! 2024 yılındaki serinin ilk fiziksel “Think Global Hollanda ve Batı Avrupa Pazarı”, 19 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirildi.
Orange Camp Tech Hub Müdürü Refik Tuncer’in konuşmacı olarak yer aldığı konferansta, Hollanda ve Batı Avrupa’daki girişimcilik ekosistemi ve pazar fırsatları detaylarıyla ele alındı. Konferans, Bilkent CYBERPARK tarafından 2022 yılında düzenlenen Hollanda Ticaret Heyeti sonrasında Hollanda’da ofisini açmış olan BirFatura firmamızdan İbrahim Bayır’ın başarı hikayesini katılımcılar ile paylaşması ile devam etti. Program, katılımcılardan gelen soruların yanıtlandığı networking etkinliği ile sona erdi.

CYBERPARK Think Global, yeni ülkeler ve yeni pazarların ele alınacağı konferans ve webinarlar ile önümüzdeki dönemlerde girişimcilere yol gösterici olmaya devam edecek.