Think Global: Finlandiya

08.3.2024

Think Global: Finlandiya

Uluslararası arenada başarılı olmak isteyen firmalar ve girişimciler için ipuçlarının, önemli bilgilerin ve tecrübelerin paylaşıldığı ihracat odaklı konferans ve webinar serisi CYBERPARK Think Global tüm hızıyla devam ediyor!

Finlandiya start-up ekosistemi ve pazardaki fırsatlar hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı Think Global: Finlandiya etkinliği 8 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Business Finland Yetenek Müdürü Sezin Ata Diler, International House Tampere İş Koordinatörü Murat Demirez, Startuplar için soft landing hizmetleri Vantaa proje yöneticisi Sergey Troshov ve Business Helsinki Startuplar Soft Landing Lideri Teemu Seppala’nın konuşmacı olarak yer aldığı konferansta, ülkenin yenilikçi start-up ekosistemi, Ar-Ge çalışmalarındaki başarılar ve pazara yönelik çeşitli fırsatlar ve yatırım olanakları gerçekleşen oturumlarda detaylı bir şekilde ele alınmıştır. Sunumların ardından programda katılımcılardan gelen sorular yanıtlanarak networking etkinliği gerçekleşti. Oturumların sonunda girişimciler, Finlandiya ekosistemi kurumundan yetkililer ile birebir görüşmeler gerçekleştirerek iş birliği fırsatlarını değerlendirdiler.

CYBERPARK Think Global, uluslararası start-up ekosisteminin kapılarını açarak, katılımcılara uluslararasılaşma, yeni pazarlara erişim ve farklı ülkelerin sunduğu fırsatları keşfetme ve değerlendirme amacı ile önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir.