Ankara Teknoloji Girişimcileri Türkiye’nin Öncü Yatırımcıları ile DOPING INVEST CAMP ’de Buluştu!

15.5.2023

Ankara’da faaliyet gösteren teknoloji girişimcileri Türkiye’nin önde gelen yatırımcıları ile Bilkent CYBERPARK’ta DOPING INVEST CAMP ile bir araya geldi!

Teknoloji tabanlı girişimcilik ekosistemini desteklemeye yönelik programlar tasarlayan Bilkent CYBERPARK, girişimciler ve yatırımcılar arasında sinerji oluşturarak katma değer sunmaya DOPING INVEST CAMP programı ile devam ediyor. İleri teknolojik ürünler geliştiren girişimcilere her zaman destek olan Bilkent CYBERPARK, DOPING INVEST CAMP programıyla girişimciler ile yatırımcılar arasındaki mesafeyi ortadan kaldırarak ekosistemi güçlendirmeyi hedefliyor.

Yatırım ihtiyacı olan ve yatırımcıya ulaşmakta zorluk çeken Ankara girişimcileri, Türkiye’nin önde gelen yatırımcı kuruluşları ile Bilkent CYBERPARK’ta bir araya geldi. DOPING INVEST CAMP programı ile Ankara ve İstanbul girişim ekosistemi CYBERPARK’ta buluşma fırsatı elde etti. 9- 12 Mayıs, arasında 2. kez düzenlenen "Doping Invest Camp" sektör öncüsü yatırım gruplarını, Ankara'da faaliyet gösteren girişimcilerle bir araya getirdi. Eğitim, panel, webinar ve yatırım görüşmelerinden oluşan program serisinde 16 yatırım grubundan 29 temsilci ve 34 girişimin katılımı ile toplam 145 yatırımcı- girişimci görüşmesi gerçekleştirildi.

DOPING INVEST CAMP, kapsamında destek olan tüm yatırım ağlarına ve programa ilgi gösteren girişimcilere teşekkür ederiz.

İlgili Görseller